promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas csavarra számíthatnak az RTL Klub nézői – videó
Borítókép:  Illusztráció / via pcforum.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy meglepetésre készül az RTL Klub, hiszen az egyik sikerműsorában olyan dolog fog történni, ami elég jelentős izgalmakat okoz majd.

Már egy ideje megy az RTL Klubon a Nyerő páros című műsor, amiben különböző hírességek versenyeznek egymással, és eddig szinte minden adásban voltak feszült jelenetek, durva szóváltások, így folyamatosan maradandó élménnyel szolgál a közönségnek. Láthattunk már kőkemény összetűzéseket, és a könnyek is rendszeresen potyognak, de a készítőknek most mégis sikerül tovább tetézniük a dolgokat.

Kiderült, hogy jókora csavar lesz a Nyerő párosban, ugyanis vissza fog térni egy már kiesett pár, ráadásul teljes értékű versenyzőként, ami biztos, hogy sok szereplő orra alá tör majd borsot, és valószínűleg újra előjönnek a régi konfliktusok is.

Legutóbb Dudás Mikiék kiesése miatt csak négyen maradtak, így ez a szám ötre duzzad majd, és az biztos, hogy akárki is megy vissza, nem lesz benne köszönet, hiszen szinte mindenkiben maradt valakivel szemben tüske, így jó eséllyel kihasználják majd a második esélyt arra, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba – vagy esetleg sokkal rosszabbá tegyék az amúgy is problémás helyzetet.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést, a nézők pedig izgulhatnak, hogy vajon kik lesznek azok, akik visszaköltözhetnek a villába:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás