promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elárverezi gitárjait a magyar énekes
Borítókép:  SERGEI GAPON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelenlegi, bizonytalan időszakban egyre több híresség próbál valamilyen módon segíteni a rászorulókon. Így tesz Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere is, aki gitárjait bocsájtotta árverésre.  

Bérczesi Robit és zenekarát valószínűleg egy zenebarát olvasónknak sem kell bemutatni. A Hiperkarma 2000-es megalakulása óta a hazai könnyűzene meghatározó bandájává nőtte ki magát. 

Az együttest valószínűleg – ahogy sok más zeneipari vállalkozást – erősen megrázta a koncertek nélküli időszak, azonban ők mégis a jótékonykodást tartják fontosnak még ebben az időszakban is.

Bérczesi Robi frontember két gitárját is árverésre bocsátotta hivatalos Facebook-oldalán, melyből a befolyt összeget a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ajánlja fel.  

„A próbateremből való költözködés során rábukkantam két réges-régi hangszeremre: egy Hohner basszusgitárra, amelyet 1996-ban vásároltam és amelyen az első zenekarom, a BlaBla '96-tól '99-ig tartó fennállása alatt játszottam, illetve egy Legend Aria elektromos gitárra, amelyet 1993 körül vettem és amelyen 2000 és 2007 között – vagyis a hiperkarma hőskorában – zenéltem” 

– írja posztjában az énekes. 

A rajongók rá is repültek rögtön a hangszerekre, melyekre a poszt alatti kommentszekcióban lehet licitálni. A gitárok kikiáltási ára 10 000 forint volt, cikkünk írásakor a legmagasabb felajánlott összeg 150 000 forintnál járt. 

Ha tulajdonosa szeretnél lenni Bérczesi Robi legendás gitárjainak nincs más dolgod, mint kattintani és ajánlatot tenni! 

SZiaSZToK! A próbateremből való költözködés során rábukkantam két réges-régi hangszeremre: egy Hohner basszusgitárra,...

Közzétette: Bérczesi Róbert – 2020. október 5., hétfő
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás