promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúszik a Halálos iramban 9, és Daniel Craig utolsó James Bond-filmje is
Borítókép:  Vin Diesel és Daniel Craig / independent.co.uk / kindpng.com / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes híreket kaptak a filmrajongók, ugyanis Vin Diesel legújabb Halálos iramban epizódja, és a 25. James Bond kaland is jócskán késni fog a koronavírus-járvány miatt.

A pandémia sajnos rettenetes hatással van a filmgyártásra és a mozikra, hiszen az egészségügyi vészhelyzet alatt nagyon körülményesen lehet forgatni, illetve a vetítések is problémásak a tömeg, és a kötelező maszkviseléssel nehezített popcorn-fogyasztás miatt. Még a legnagyobb stúdiók sem tudnak mit kezdeni a koronavírussal, így például a Disney is kénytelen volt elhalasztani a Fekete Özvegyet – és most még két szuperprodukció lett a járvány áldozata.

Úgy látszik, hogy az univerzum nagyon nehezen akarja elengedni Daniel Craig James Bondját, hiszen a hattyúdalának szánt Nincs idő meghalni alapból tavaly érkezett volna, aztán áprilisra tolták, majd novemberre, most pedig csupán hetekkel a premier előtt bejelentette a stúdió, hogy nem akarnak kockáztatni, ezért végül

2021. április 2-án jön a 007-es ügynök legújabb küldetése – legalábbis jelen állás szerint.

A gyors kocsik, hatalmas robbanások, szexi csajok és a családcentrikus tanulságok kedvelői sem nyugodhatnak meg, ugyanis Vin Diesel hiába járatja a motort már hónapok óta, sajnos tovább kell várnunk a Halálos iramban folytatására, mint gondoltuk. Viszont reméljük, hogy ezt a plusz időt annak szentelik, hogy valamilyen módon megoldják Dwayne Johnson szerepeltetését, mivel

úgy néz ki, hogy a fizika szabályaira fittyet hányó széria kilencedik része 2021. május 28-án kerül a mozikba.

Szóval nem egyszerű a dolog, és jobb, ha felkészítjük a lelkünket arra, hogy további alkotások premierdátumát is el fogják tolni, vagy nemes egyszerűséggel kimaradnak a mozikból, és inkább interneten debütálnak, mint például a Mulan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás