Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Balázs miatt leállították az Álarcos énekes forgatását

Sebestyén Balázs miatt leállították az Álarcos énekes forgatását

Zene, Film & Kultúra

Sebestyén Balázs miatt leállították az Álarcos énekes forgatását

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:36

Újabb kimaradt jelenetek érkeztek az Álarcos énekes negyedik adásához, melyek közül az egyikben láthatjuk, miért kellett Sebestyén Balázs miatt leállítani az adásfelvételt.

Az Álarcos énekes negyedik adásához több kimaradt jelenetet is érkezett, melyek közül hármat már korábban közzétett az RTL Klub. Az egyiken például úgy tűnik, mintha Puskás Peti elszólta volna magát, és most a Nyomozók azt hiszik, hogy ő rejtőzik a Banán jelmez alatt.

A produkció nemrég további két kimaradt jelenetet rakott fel a műsor hivatalos weboldalára. Az egyikben Puskás Peti arról beszél, hogy hogyan készült a nyomozói szerepre, és mennyiben segített neki ebben szerelme, Dallos Bogi.

Egy másik videóban viszont azt láthatjuk, hogy Sebestyén Balázs miatt egyszer le kellett állítani az adásfelvételt. A Nyomozók éppen a Kaktusz produkciója után tanakodtak arról, hogy ki rejtőzhet a mókás jelmez alatt, mikor Balázs mikroportja egyszercsak leesett a felsőjéről, és emiatt kevésbé lehetett őt hallani. Persze Istenes Bence ebből is viccet csinált.

Sebestyén Balázs: „Honnan nem volt hangom?”
Istenes Bence: „A beköszönéstől.”

Borítókép: Szeretlek Magyarország