promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Balázs kiakadt, mikor a Méhecske levette a maszkot
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A negyedik adással folytatódott az Álarcos énekes, amiben színpadra lépett a Kakas, az Egér, a Kaktusz, a Zebra, a Méhecske, a Bika, és a Röfi.

Az Álarcos énekes negyedik adásába újabb vendégnyomozó érkezett az X-Faktor mentora, Puskás Peti személyében. Gáspár Laci egy apró ajándékkal készült kollégájának, egy hamisítatlan Gáspár-féle Sztárlexikont küldött neki, amiben az összes hazai sztár fel van sorolva, aki valamelyik jelmez mögött rejtőzhet. Lacit élőben kapcsolták be az adás elején, aki újfent elmondta, hogy érzi magát.

A negyedik adás első párbaját a Méhecske és az Egér vívta meg. Előbbi ByeAlex és a Slepp és Lotfi Begi közös számával, a Bababóval, míg utóbbi Tóth Gabi Elég volt című dalával lépett színpadra. A stúdió közönsége aztán az Egeret juttatta tovább.

Nyomozói tippek:

  • Méhecske: Szilágyi Liliána, Hosszú Katinka, Rubint Rella, Rubint Réka
  • Egér: Járai Máté, Miskovits Marci, Schmied Zoltán, Vastag Tamás

A folytatásban egy hármas párbajt láthattunk, amiben a Bika Luciano Pavarotti La Donna É Mobile-jét, a Kaktusz pedig Takáts Tamás Pocsolyába léptem-jét adta elő, de egyikük sem ért a közelébe a Zebrának, akinek produkciója (Nirvana - Smells Like Teen Spirit) közben a közönség a színpadon tombolt és bulizott. Nem is lepődött meg senki, mikor kiderült, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot a párbaj végén.

Nyomozói tippek:

  • Bika: Rácz Jenő, Kovács Koko István
  • Kaktusz: Erdei Zsolt, Hajdu Steve, Lakatos Márk, Fördős Zé
  • Zebra: ÉNB Lali, Solti Ádám, Ekanem Bálint

A negyedik adás utolsó párbaját a Röfi és a Kakas vívta. Elsőként a Kakas lépett színpadra, aki a legújabb James Bond-film betétdalát, a No Time To Die-t adta elő Billie Eilish-től, majd a Röfi egy óriási hangulatú produkcióval (Manu Pilas - Bella Ciao) zárta a sort. A közönség aztán őt juttatta tovább a következő fordulóba.

Nyomozói tippek:

  • Kakas: Trokán Nóra, Miklósa Erika, Peller Anna
  • Röfi: Liptai Claudia, Erdélyi Mónika, Tamáska Gabi

A Nyomozóknak ezután el kellett dönteniük, hogy melyik három álarcos énekes folytassa a versenyt. Továbbjuttatták a Bikát, a Kaktuszt, és a Kakast. Negyedikként tehát a Méhecskének kellett levennie a maszkot, ami alatt Rubint Rella volt. Sebestyén Balázs ki is akadt, mert a produkció után Rubint Rellára tippelt a Méhecskét illetően, a leleplezés előtt viszont elengedte ezt a tippjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás