Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rekordot döntött a legnagyobb Eminem-rajongó

Rekordot döntött a legnagyobb Eminem-rajongó

Zene, Film & Kultúra

Rekordot döntött a legnagyobb Eminem-rajongó

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 10:10

A Guinness Rekordok szakmai stábja alapos vizsgálat után új világrekordot vésett a „nagy könyvbe”. A skót Eminem-fan testét a legtöbb, ugyanarról a zenészről készült tetoválás borítja. 

Nikki Patterson még csak 19 éves volt, amikor az első Eminem-portrét magára varratta, de az elmúlt tizenhat év során nem bírt megállni. A jelenleg 35 éves skót rajongó mára 52 darab tetkóval büszkélkedhet, aminek több, mint a fele az amerikai rappert ábrázolja. A lány ezzel világrekordot állított fel.

„14 évesen találkoztam a Stan című számával, soha addig ilyet nem hallottam. Megőrjített. Aztán elkezdtem megszeretni a tetoválásokat”

– mesélte egy interjúban a szuper-fan.

A lány még a karantén időszak alatt kereste meg a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztőségét, akik azonnal vizsgálni kezdték, hogy valóban Nikkié-e a legtöbb portrétetkó ugyanarról a zenészről. Bejött, így Eminem idei, Godzilla című slágerével elért rekordja mellett, saját rajongója is helyet kap a könyv oldalain. 

A tetoválásokat egyébként összesen három művész varrta fel. Egy aberdeeni, egy edinburghi és egy chesteri szalonban készültek, és a nő karját, lábát, illetve mellkasát borítják. Már csak egy a kérdés. Mi van, ha idővel inkább mégiscsak 50Cent-rajongó lesz? 

Neked is van tetkód a kedvenc zenészedről, vagy akár egy dalszöveg részlet? Mutasd meg nekünk, dobj egy képet róla Facebook kommentben! 

Borítókép: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP