Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Taylor Swift megállíthatatlan, újabb rekordot döntött

Taylor Swift megállíthatatlan, újabb rekordot döntött

Zene, Film & Kultúra

Taylor Swift megállíthatatlan, újabb rekordot döntött

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 11:55

Azt talán elmondhatjuk, hogy Taylor Swift a XXI. század egyik legmegosztóbb előadója. Népes rajongótábora ellenére, mind a zenerajongók, mind pedig a sztárvilág véleménye is megoszlik az énekesnőről, ami főleg viharos szerelmi kapcsolatainak köszönhető. Ennek ellenére Swift sorra dönti az albumeladási és nézettségi rekordokat. Most éppen a Billboard lista legsikeresebb női előadójává vált. 

Az idei évben új albumot virító Taylor szeptember 28-tól a Billboard TOP200 női előadója közül, a legtöbb hetet a lista elején töltött énekesnő (47 hét), ezzel megdöntve Whitney Houston 1987-es rekordját. 

A többszörös Grammy-díjas Swiftet már csak férfi előadók és zenekarok előzik meg, köztük a The Beatles (132 hét), Elvis Presley (67 hét), Garth Brooks (52 hét), és persze a pop királya, Michael Jackson (51 hét). Valljuk be, azért nem hétköznapi ilyen nevek közt szerepelni, még ha a szakma nem is mindig ismeri el az énekesnő munkáját.

A júlisban megjelent „folklore” vegyes fogadtatásban részesült. Az NME zenei portál négy csillagot adott rá, ami összességében teljesen rendben van, azonban voltak olyan kritikusok, akik nem igazán tudták elfogadni Taylor néhol már-már kisérletezős dalait.

Persze, ahogy mondani szokták, nem a szakma, hanem a közönség elismerése a fontos. Annál pedig mi lehet nagyobb elismerés, hogy az új album, egy 33 éves rekord beállítását hozta meg, és lehet, hogy ez még csak a kezdet. 

Nektek hogy tetszik Taylor Swift új, „folklore” című albuma? Írjátok meg Facebook-kommentben!

Borítókép: VALERIE MACON / AFP