promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taylor Swift megállíthatatlan, újabb rekordot döntött
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt talán elmondhatjuk, hogy Taylor Swift a XXI. század egyik legmegosztóbb előadója. Népes rajongótábora ellenére, mind a zenerajongók, mind pedig a sztárvilág véleménye is megoszlik az énekesnőről, ami főleg viharos szerelmi kapcsolatainak köszönhető. Ennek ellenére Swift sorra dönti az albumeladási és nézettségi rekordokat. Most éppen a Billboard lista legsikeresebb női előadójává vált. 
 

Az idei évben új albumot virító Taylor szeptember 28-tól a Billboard TOP200női előadója közül, a legtöbb hetet a lista elején töltött énekesnő (47 hét), ezzel megdöntve Whitney Houston 1987-es rekordját. 

A többszörös Grammy-díjas Swiftet már csak férfi előadók és zenekarok előzik meg, köztük a The Beatles (132 hét), Elvis Presley (67 hét), Garth Brooks (52 hét), és persze a pop királya, Michael Jackson (51 hét). Valljuk be, azért nem hétköznapi ilyen nevek közt szerepelni, még ha a szakma nem is mindig ismeri el az énekesnő munkáját.

A júlisban megjelent „folklore” vegyes fogadtatásban részesült. Az NME zenei portál négy csillagot adott rá, ami összességében teljesen rendben van, azonban voltak olyan kritikusok, akik nem igazán tudták elfogadni Taylor néhol már-már kisérletezős dalait.

Persze, ahogy mondani szokták, nem a szakma, hanem a közönség elismerése a fontos. Annál pedig mi lehet nagyobb elismerés, hogy az új album, egy 33 éves rekord beállítását hozta meg, és lehet, hogy ez még csak a kezdet. 

Nektek hogy tetszik Taylor Swift új, „folklore” című albuma? Írjátok meg Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás