Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ákos koncertjei elmaradnak, de érkeztek jó hírek is a rajongóknak

Ákos koncertjei elmaradnak, de érkeztek jó hírek is a rajongóknak

Zene, Film & Kultúra

Ákos koncertjei elmaradnak, de érkeztek jó hírek is a rajongóknak

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:01

A járvány miatt egy évvel elhalasztja Ákos a szokásos Aréna-koncertjét, és a csapat az országjáró turnét is lefújta.

A rajongók már hozzászokhattak, hogy Ákosék az év végén egy nagyszabású műsorral dübörögnek az Arénában, amire mindig akkora az érdeklődés, hogy duplakoncert lesz belőle. Az énekesnek és a csapatnak lesz ideje felkészülni valami különlegeséggel, mivel a fellépést jövőre, vagyis 2021. december 11-ére halasztották.

Ezzel együtt az országjáró turnét sem merik bevállalni a pandémia miatt, így húsz állomás ment a levesbe. Az majd jövőre derül ki, hogy Ákosék hol fognak fellépni a decemberi műsor előtt. Jelenleg mindenki úgy készül, hogy a fesztiválok is visszatérhetnek a nyáron.

Közben a rajongók otthon élhetik át a tavalyi Aréna-koncertet, mivel kijött a 2019 decemberében rögzített fellépés anyaga dupla DVD-n. Ugyebár itt mind felcsendültek az új lemez, az Idősziget dalai is.

Ákosék hozzák a szokásos grandiózus látványvilágot, amit 30 kamerával rögzítettek. Lepés Gábor, Madarász Gábor, és Bánfalvi Sándor mellett már régóta kiegészült a csapat Kálló Péterrel is, aki a basszusgitáros alapokat nyúzza.

A rengeteg extra anyagot tartalmazó kiadvány exkluzív digipack csomagolásban, gazdag fotóanyagot felvonultató kísérőfüzettel jelent meg.

Sokan tudják, hogy elindult Raktárkoncert sorozat, amihez Ákosék is csatlakoztak, szóval egy 45 perces fellépést ott is fogunk kapni tőlük, remélhetőleg sok meglepetés átdolgozással, hogy valamivel ki legyenek elégítve a rajongók a koncertszünet miatt.

Borítókép: Ákos offical