promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul az otthoni party: hétfőtől válnak elérhetővé a Raktárkoncertek
Borítókép:  Ganxsta Zolee és a Kartel már felvették a koncertjüket - Raktárkoncert offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 200 fellépő között ott lesz Ákos, a Quimby, a Kiscsillag, Rúzsa Magdi, vagy a Bagossy Brothers Company.

Ismét jönnek a szigorítások a járvány második hulláma miatt, és a nagykoncertekről mindenki letehet. Az új rendelet szerint még a szórakozóhelyeken is vége kell legyen a bulinak este 23-kor. Szóval koncertezni is főleg otthon fogunk, és erre remek lehetőséget biztosítanak az úgynevezett Raktárkoncertek.

A kormány jól tudta, hogy segítenie kell valahogy a zenészeknek is, így létrehozta a raktárkoncert-sorozatot, ahol 5,3 milliárd forintot osztanak szét a zenekarok, előadók között. Lobenwein Norbert, a VOLT és több nagyfesztivál főszervezője elmondta, hogy 13 nagyrendezvény szervezője vett részt a lista összeállításában.  A zenekarok ötszörös gázsira, de maximum 15 millió forintra számíthatnak majd egy-egy produkcióért.

Ők azok a nagyobb húzónevek, akik eddig biztosan rajta vannak a listán:

30Y, A kutya vacsorája, Ákos, Alvin és a Mókusok, Analog Balaton, Anna & The Barbies, Aurevoir, AWS, Bagossy Brothers Company, Belau, Bëlga, Besh O Drom, Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Brains, Budapest Bár, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Cloud 9+, Colorstar, Csaknekedkislány, Deep Glaze, Depresszió, Dope Calypso, Dorothy, Elefánt, Erik Sumo Band, Fatal Error, Felső Tízezer, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo,Ganxsta Zolee és a Kartel, Hangácsi Márton, Hétköznapi Csalódások, Honeybeast, Horváth Tamás, Hősök, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Ivan & The Parazol, Jazzékiel, Jetlag, Jónás Vera Experiment, Junkies, Kalapács, Kiscsillag, Konyha, Lazarvs, Leander Kills, Lóci játszik, Margaret Island, Mary Popkids, Middlemist Red, Moby Dick, Mordái, Mörk, Mulató Aztékok, Müller Péter Sziámi and Friends, New Level Empire, Ocho Macho, Ohnody, Paddy & the Rats, Pál Utcai Fiúk, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Parno Graszt, Péterfy Bori & Love Band, Platon Karataev, Pokolgép, Punnany Massif, Quimby, Random Trip, Ricsárdgír, Road, Rúzsa Magdi, Saya Noé, Skeemers, Slow Village, Soulwave, Sör és Fű, Supernem, Szabó Balázs Bandája, The Biebers, The Qualitons, Trillion, USEME, Vad Fruttik, Wellhello, Yesyes, Zagar, Zorall.

A koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a csaknem 200 koncert bármelyikét. Persze nem az össze fellépés kerül fel egyszerre, hanem majd fokozatosan. A hivatalos Facebook oldalon amúgy már kaptak ízelítőt a zenerajongók, mivel be lehet pillantani néhány zenekarnál a felvételek kulisszái mögé.

A bulik természetesen helyszíni közönség nélkül zajlanak a járvány miatt, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat. A zenekarok csak 45 percet fognak zenélni. Ez talán kicsit kevés, de így szól a megállapodás.

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak majd elérhetővé. Az első előadások már szeptember 21-étől megtekinthetők lesznek, ezt követően a tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikációban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás