Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Apatigris visszatér az RTL Klubra

Az Apatigris visszatér az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Az Apatigris visszatér az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:45

Az RTL Klub még tavasszal indította el az Apatigris című sorozatát, aminek csak az első epizódja került adásba. Bár a teljes évad már egy ideje elérhető az interneten, a televízió nézők csak októberben láthatják a folytatást.

Az RTL Most+-on idén tavasszal már bizonyított, most eljött az idő, hogy a televízió képernyőjén is taroljon: október 17-től minden szombat este az RTL Klubon is látható lesz az Apatigris című, saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

A történet: Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós szériái közül is kiemelkedik azzal, hogy teljes egészében saját fejlesztésű sorozat. Az évad epizódjai már hónapok óta elérhetők az interneten, és a korábbi adatok szerint rengetegen nézték végig Scherer Péter szériáját. A nézettségi számok és a pozitív nézői vélmények miatt a csatorna nemrég úgy döntött, hogy berendeli a 2. évadot.

Borítókép: RTL Klub