promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírünk van Nicolas Cage hazai rajongóinak – fotó
Borítókép:  Iakovos Hatzistavrou / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage hamar letudta nálunk a forgatást, és már el is hagyta Budapestet.

Návai Anikó szinte minden hollywoodi hírességgel jóban van, mivel műsora miatt többször is interjúzik velük. Ő tudatta mindenkivel, hogy Nicolas Cage hazánkban van, mivel felvételeket készítenek a „The Unbearable Weight of Massive Talent” című filmjéhez.

Nem csak Cage vendégeskedett nálunk, hanem Pedro Pascal is, aki szintén szerepel az alkotásban. Ő a koronavírus ellenére kimerészkedett a fővárosba, és a Parlamentnél egy szerencsés rajongó fotózkodni is tudott vele. A Pascal figyelős Instagram-oldalon láthattunk még egy budapesti képet, aztán itt ki is fújt a dolog.

Nicolas Cage azonban végig nagyon jól rejtőzködött. Igazából a koronavírus miatt nem is igazán akart a rajongókkal találkozni. A színész vasárnap elhagyta fővárosunkat magángépével, így már senki sem fogja tudni elcsípni egy közös képre.

A Blikk fotósának, Fuszek Gábornak is épphogy sikerült a repülőtéren. Cage nem ment oda senkihez, csak intett egyet, meghajolt és távozott. A bőrszerkó nagyon utal a színészre, de a napszemüvegben és a maszkban gyakorlatilag alig lehet felismerni a sztárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás