Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyszerű hírt közölt az RTL Klub

Nagyszerű hírt közölt az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Nagyszerű hírt közölt az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.09.28. 14:14

Több, mint három hetes leállást követően a valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR-szűrés, és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után szeptember 28-tól folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása.

Egy közreműködő megfertőződése és a további fertőzésveszély elkerülése érdekében több mint három héten át szünetelt A Konyhafőnök VIP forgatása. A produkció gyártója minden versenyzőre és stábtagra kiterjedő PCR szűrést végeztetett. Negatív eredmények születtek, így a forgatás szeptember 28-án, hétfőn folytatódhatott.

A produkció a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak: a rendszeres testhőmérséklet mérés, állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése.

„A vírus terjedésével az elmúlt hetekben egyértelművé vált, hogy a következő hónapokban is számolnunk kell az egyes produkciók leállásával és újra indulásával. Az eddigieknek megfelelően fogjuk kezelni ezeket a helyzeteket, de mivel az aktuális egészségügyi helyzet és az arra való reagálás mostanra már a mindennapi életünk része, így a továbbiakban nem tájékoztatjuk minden egyes esetről a nyilvánosságot”

– írta közleményében az RTL Magyarország.

Borítókép: Media1

Legolvasottabb hírek