promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vicc: Vin Diesel és Kygo csináltak egy közös zenét – videó
Borítókép:  Vin Diesel / Chris DELMAS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig is furcsa volt ez az év, de még így is meglepő, hogy a Halálos iramban-széria sztárja – Kygo segítségével – készített egy tropical house számot – ami ráadásul nem is lett rossz.

Sokan csak egy izmos, sokszor morcos akcióhősként tekintenek Vin Dieselre, aki a Halálos iramban-filmekkel igazi globális szupersztár lett. A színész nem éppen a mély, elgondolkodtató munkáiról ismert, de a rajongói már jó ideje tudják, hogy a zord külső mögött egy hatalmas szívű, érzékeny ember rejlik, aki végül úgy döntött, hogy dalban mondja el az érzelmeit.

Vin Diesel elhozta nekünk a „Feel Like I Do” című, kellemes kis dance nótáját, aminek a zenéjét nem más készítette, mint korunk egyik legnépszerűbb producere, Kygo.

A folyton rádióbarát DJ eddig olyan legendás előadók slágereit dolgozta fel, mint például Whitney Houston, Donna Summer vagy Tina Turner, és most érdekes módon hozzájuk csatlakozik Vin Diesel. Ebből is látszik, hogy mennyire a feje tetejére állt a világ, viszont akármilyen váratlan is a közös produkció ötlete, a végeredmény egész jó lett, hiszen Kygo alapja hozza a tőle megszokott hangulatot, és még Vin Diesel éneke is elfogadható.

Itt lehet meghallgatni Vin Diesel és Kygo „Feel Like I Do” című zenéjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás