promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hardy lesz az új James Bond?
Borítókép:  Tom Hardy / Tolga AKMEN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nincs idő meghalni című filmben láthatjuk utoljára Daniel Craiget James Bondként, és a producerek állítólag már meg is találták a következő szupersztárt, aki a 007-es bőrébe bújik.

November 19-én érkezik a huszonötödik James Bond-film, a Nincs idő meghalni, ami azért is számít jelentős mérföldkőnek a széria életében, mert Daniel Craig búcsújáról van szó, hiszen több részt már nem vállal. A rendező, Cary Fukunaga jó eséllyel egy igazán látványos, méltó hattyúdallal ajándékozza meg a hírességet – majd utána el lehet kezdeni gondolkozni a jövőn, mivel a karakter 1962 óta aktív a filmvásznon, és szerencsére még jó ideig nem is tervezik nyugdíjba küldeni.

A Nincs idő meghalni bemutatóját már számtalanszor eltolták, a MovieWeb cikke alapján pedig ez nem csupán azért hatalmas probléma, mert a rajongók már tűkön ülnek, hogy végre láthassák a végeredményt, hanem azért is, mert a készítők akkor akarnak bejelenteni valami hatalmas meglepetést, ami biztos, hogy nagy port fog kavarni.

Állítólag arról van szó, hogy már meg is van a következő James Bond, aki nem más lesz, mint a Venom és a Mad Max - A harag útja jóképű sztárja, Tom Hardy.

Ez természetesen még csupán pletykának számít, de azt mondják a források, hogy már egy jó ideje tudják a producerek, hogy Tom Hardy fogja váltani Daniel Craiget. Heteken belül kiderül, hogy mennyire igaz a hír, de az biztos, hogy érdekes választás lenne a színész, hiszen nagyon tehetséges, a fizikuma is megvan a szerephez, igazi szexszimbólumnak számít, és biztos, hogy remekül teljesítene.

Akárhogy is alakul, legközelebb a Venom második részében láthatjuk Tom Hardyt, aztán pedig a tervek szerint a Mad Max folytatása lesz neki terítéken, szóval még egy jó ideig nem kell foglalkoznia a 007-es dologgal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás