promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tízmillió dolláros per zúdult Melissa McCarthy nyakába
Borítókép:  Melissa McCarthy / Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas balhéba keveredett a Mike és Molly sztárja, Melissa McCarthy, ugyanis azzal vádolják, hogy pofátlanul ellopta az egyik filmje ötletét.

Az agyatlan vígjátékok szerencsétlen, nagyszájú hőseként ismerhetjük Melissa McCarthyt, aki olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Koszorúslányok, A kém vagy a Női szervek. 2018-ban elkészítette nekünk A partiállat című vígjátékot, amit a férjével együtt írtak, és arról szól, hogy egy felnőtt anyuka visszatér az egyetemre, hogy megszerezze a diplomát, miközben nagyokat bulizik a fiatalokkal.

A film nem lett kimondottan sikeres, hiszen világszerte mindössze 65,9 millió dollárt szedett össze a mozikból, és egyáltalán nem hagyott mély nyomot az emberekben. A MovieWeb cikke alapján viszont van egy írónő, akit mégis eléggé megérintett a mű, de sajnos nem pozitív értelemben.

Eva Kowalsky azt állítja, hogy a Warner Bros., Melissa McCarthy, és a férje, Ben Falcone ellopták a még 2014-ben prezentált ötletét, ezért minimum 10 millió dollárt követel tőlük kárpótlásként.

Az általa kitalált College Mom, vagyis Kolesz Anyu című projekt állítólag szinte pontosan arról szólt, mint a Melissa McCarthy-féle A partiállat, ezért most nagyon ideges, hiszen annak idején azzal hitegették őt, hogy hatalmas siker lesz a munkája, de végül nem lett belőle semmi. Eva Kowalski szerint a színésznő tudott a dologról, és direkt tulajdonította el az ötletét, hogy aztán a saját nevével csinálja meg.

Komoly vádak ezek, amire még nem reagált se a stúdió, se a világsztár, de elég érdekes, hogy az írónő a sajátjának véli a „szülő visszamegy az iskolába” ötletet, hiszen 1986-ban is bemutattak egy ilyen koncepcióra alapuló filmet Vissza a suliba címmel, amiben a legendás Rodney Dangerfield volt a főszereplő, szóval nem mondható igazán egyedinek a dolog. Ettől függetlenül valószínűleg peren kívüli megegyezés lesz a vége, ahol egy jóval szerényebb összeget fog kapni, és elfelejtik az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás