promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson puszta kézzel tépett ki a falból egy nagykaput, mert késésben volt – kép
Borítókép:  Dwayne Johnson / ANGELA WEISS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csupán dísznek vannak Dwayne Johnson izmai, ugyanis egy forgatás miatt annyira sietett, hogy kiszakította a falból a meghibásodott bejárati kapuját.

Ha eddig valaki azt hitte, hogy a Jumanji-filmekből ismert kigyúrt akcióhős, Dwayne Johnson mindössze a látvány miatt pumpálta fel a testét, és igazából nem is erős, az nagyot téved. A világhírű színész most bebizonyította, hogy ő az igazi Hulk, és még kőkeményen zúzni is képes, ha ideges lesz valamin – szóval nem érdemes az útjába állni, mivel semmi sem képes megállítani őt.

Dwayne Johnson éppen a Red Notice című Netflix-film forgatására igyekezett, de a bejárati nagykapu valamiért meghibásodott, ezért nem tudott kijutni. A szerelők csak jóval később értek volna oda, így végül olyan pipa lett, hogy az átmászás és taxizás helyett inkább szó szerint saját kezébe vette a probléma megoldását, és egyszerűen kitépte a falból a kaput, majd bepattant a kocsijába, és vígan elhajtott.

Utólag azért elmondta, hogy nem túl büszke tettére, de mivel nagyon sokan vártak rá, és miatta állt a munka, így muszáj volt megtennie. Bizonyos szempontból teljesen érthető, hiszen egy ilyen késés rengeteg költséget eredményezhet egy produkciónál, de úgy tűnik, hogy az említett filmben szintén szereplő Ryan Reynolds kifejezetten jót mulatott az eseten, hiszen írt egy mókás kommentet Dwayne Johnson élménybeszámolójához:

„A kapu a MÁSIK irányba nyílt”.

Ezek alapján pedig biztos, hogy ütős lesz a jövőre érkező, akciódús Red Notice, ha a híresség még egy ilyen vad dolgot is képes volt megtenni annak érdekében, hogy ne kelljen eltolni a bemutatót. Dwayne Johnson amúgy is bomba formában van, hiszen szuperhősnek készül a Black Adam című alkotásban, így nem csoda, hogy ilyen károkat tudott okozni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás