promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Super Mario film, ráadásul a Minyonok alkotóitól
Borítókép:  Super Mario / polygon.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas hírt kaptak a klasszikus Super Mario játékok rajongói, ugyanis kiderült, hogy hamarosan egy animácós mese készül a szériából.

A Nintendo örökérvényű figurája, Mario először 1981-ben jelent meg a Donkey Kong című legendás játékban, majd hamar kinőtte magát, saját lábakra állt, és gyakorlatilag a világ egyik legismertebb videójáték karaktere lett az évtizedek alatt. Már leginkább Super Marióként emlegetjük a piros ruhában ugráló, bajuszos, gombakedvelő olasz vízvezetékszerelőt, aki még mindig hatalmas népszerűségnek örvend – a MovieWeb cikkéből pedig megtudtuk, hogy elég komoly tervek vannak vele.

Bejelentették, hogy 2022-ben érkezik a Super Marióról szóló animációs film, amit a nagysikerű Gru, illetve a Minyonok című meséket is gyártó stúdió, az Illumination fog elkészíteni nekünk a Nintendóval karöltve, hogy biztosan boldogok legyünk a végeredménnyel.

Állítólag nagyon szépen haladnak a projekttel, és nagy az egyetértés a producerek között, akik valószínűleg azt akarják, hogy főleg a fiatalokat célozza meg az alkotás, mint az alkotók eddigi munkái. Már azt is tudni, hogy a Universal fogja bemutatni a művet, szóval ezek alapján elég nagy durranásra számíthatunk – de már most felkészülhet a stúdió az aggódó szülők leveleire, hiszen Mario folyton „gombázik”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás