promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a LEGO-ból megépíthető Nintendo a klasszikus Super Marióval – videó
Borítókép:  geeklife.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas dobásra készül augusztusban a LEGO, hiszen bemutatnak egy olyan szetet, amiben megépíthetünk egy Nintendót, amihez természetesen retro tévé is jár, amin maga Super Mario ugrál.

Gyerekkorunk egyik fontos része volt a LEGO-zás, aztán felnőttként is rájöttünk, hogy ebből egyszerűen nem lehet kinőni, hiszen folyamatosan olyan termékeket dobnak piacra, amik kihozzák belőlünk a vásárlás vágyát. Ez most is így van, ugyanis egy klasszikus konzol előtt tisztelegnek, ráadásul egy olyan közönségkedvenc karakter is benne lesz majd az új szetben, ami biztos, hogy lázba hozza majd a rajongókat.

A MovieWeb írja, hogy augusztus 1-jén kerül a boltok polcaira a LEGO Nintendo Entertainment System, ami biztos, hogy nosztalgiával tölt el minket, hiszen a játékgép mellett egy régies televíziót is kirakhatunk, amin „fut” a Super Mario.

Határozottan zseniális az ötlet, hiszen nem elég, hogy a már megszokott módon részletgazdag lesz, de különleges megoldást is alkalmaztak, ugyanis a tévén lévő tekerő kar segítségével tényleg megelevenedik Mario, szóval különleges élményben lesz részünk, ha összerakjuk.

Jelenleg úgy néz ki, hogy 80 000 Ft körül lesz az ára, szóval zsebbe kell egy kicsit nyúlni, de egy ennyire exkluzív termék biztos, hogy hamar elfogy, hiszen rengetegen vannak, akik rá akarják tenni a kezüket egy ilyen menő szetre, amit itt lehet megtekinteni akció közben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás