promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási titok derült ki A mi kis falunkról
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan dolog derült ki az RTL Klub sikersorozatáról, A mi kis falunkról, amit eddig a legnagyob rajongók sem tudhattak. De a produkció írója és vezető rendezője most lerántotta a leplet a titokról.

Szeptember 19-én, szombaton indul A mi kis falunk 5. évada az RTL Klubon, aminek első epizódja máris számos fordulatot és izgalmas pillanatot ígér. 

A hőmérő címet viselő epizódban Viki hazaköltözik, Nelli és Zsolt összeköltözése pedig meghiúsulni látszik. Szifon és Baki hazatér a premierről, de a faluban nem igazán kapják meg azt a tiszteletet, amit „filmsztárként” érdemelnének. A doktor az eltűnt jegygyűrűjét keresi, Erika pedig amiatt aggódik, hogyan mondjon el Gyurinak egy örömhírt.

Mint az köztudott, a sorozatot Esztergom egyik városrészében, Pilisszentlélekben forgatják, ami egy népszerű zarándokhellyé vált, mióta a széria elindult. Azt persze senki sem tudja, hogy miért éppen erre a falura esett a választás, de a produkció írója és vezető rendezője, Kapitány Iván most lerántotta a leplet erről a titokról, és a Fókusz stábjának mondta el, hogyan zajlott a helyszínkeresés:

„Magyarországon olyan falut találni, ahol nincsen templom, szinte lehetetlen feladatnak számít. Egy olyan települést kellett keresnünk, ahol olyan helyen van a templom, ami a légifelvételeken, vagy általában a faluképen nem meghatározó. Ebből is nagyon kevés van egyébként. Így maradt három-négy település, ami szóba jöhetett. Az sem volt utolsó szempont, hogy Pilisszentlélek lakói nagyon kedvesen fogadtak minket. Az első szezon adásba kerülése után sok falu ajánlkozott, hogy forgassuk náluk az új részeket, de addigra már belaktuk ezt”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás