Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Komoly műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Komoly műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Komoly műsorváltozás lesz az RTL Klubon

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:13

Nemsokára véget és A Konyhafőnök új évada, utána pedig műsorváltozás lesz az RTL Klub hétköznap esti műsoridejében, ami a Barátok köztöt is érinti.

Szeptember 18-án, pénteken láthatjuk az RTL Klubon A Konyhafőnök új évadának fináléját, amiben kiderül, hogy melyik versenyző kapja meg aKonyhafőnök címet és a 10 millió forintos fődíjat.

Szeptember 21-től jelentősen átalakul a csatorna hétköznap esti műsorrendje: a Fókusz után 20 órától a Drága örökösök utolsó évadának epizódjait láthatjuk, amit 21:05-től Sebestyén Balázs reality-je, a Nyerő Páros 4. szezonja fog követni, amelynek adásai bruttó 20 perccel hosszabbak lesznek, ezért a Barátok közt még későbbre fog kerülni –

írta meg a SorozatWiki.

Az egyre gyengébb nézettséget produkáló napisorozat fél órával később, 22:55-kor fog kezdődni, ami azt jelenti, hogy a Mátyás király tér lakói teljesen kikerülnek az RTL Klub főműsoridejéből, ami 19 és 23 óra között tart. A sorozat délutáni vetítése azonban változatlanul 17:05-kor kezdődik majd.

A Barátok közt csúsztatása miatt természetesen a késő esti műsorok is későbbre kerülnek: hétfőn a XXI. század 23:45-kor, kedden a Házon kívül 23:40-kor, a Gyilkos lelkek pedig csütörtök késő estéről hétfő éjjelre, éjfél után 55 perccel lesz látható.

Borítókép: Media1