Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezek voltak az Álarcos énekes kimaradt jelenetei – videók

Ezek voltak az Álarcos énekes kimaradt jelenetei – videók

Zene, Film & Kultúra

Ezek voltak az Álarcos énekes kimaradt jelenetei – videók

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.09.16. 07:37

Az Álarcos énekes második adásához három kimaradt jelenetet is közzétett az RTL Klub, amiben a Nyomozók alaposan megtrollkodják Istenes Bencét, de kiderül az is, hogy miért a Cicának kellett távoznia a versenyből.

Az Álarcos énekes második adása rendkívül izgalmas és tartalmas volt, és sok remek produkciót láthattunk, de természetesen valakinek most is le kellett vennie az álarcot. Végül a Cica leplezte le magát, aki Béres Alexandra volt.

Mivel a műsor előre felvett adásokból áll, ezért az RTL Klub rendszeresen közzétesz olyan jeleneteket, amit a televízióban nem láthattak a nézők. Például azt, hogy mi történik egy forgatási szünetben, mikor a műsorvezető éppen interjút ad, de a Nyomozók nem bírnak magukkal.

Egy másik videóban az Elefánt éppen Majka Mindenki táncol című dalát adja elő a színpadon, miközben Gáspár Laci és Hargitai Bea a páholyban táncra perdülnek.

A harmadik kimaradt jelenetben pedig azt láthatjuk és hallhatjuk, hogy a Nyomozók végül miért a Cicát ejtették ki a második adásban.

Ezen a héten egy vendégnyomozó érkezik a műsorba, hiszen Gáspár Laci pozitív koronavírus tesztje miatt két adásfelvételt ki kellett hagynia. Mint az a reklámvideóból kiderült, Nagy Ervinről van szó, aki az első szériában a Robot volt, és aki teljesen elcsavarta Csobot Adél fejét. Persze Istenes Bence nem örül, hogy a Robot újra visszatért a műsorba, annak pedig főleg nem, hogy éppen a felesége mellé ültették.

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek