promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott, hogy mikor indul a Dancing with the Stars
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid táncpartnerének, Lissák Laurának köszönhetően idő előtt kiderült, mikor indul a TV2 új nagyszabású műsora, a Dancing with the Stars.

A TV2 a vasárnapi Sztárban sztár végén jelentette be a Dancing with the Stars résztvevőit. A táncos showműsor két házigazdája Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki 17 év után hagyta ott az RTL Klubot.

A versenyzők között olyan sztárokat láthatunk majd a parketten, mint például Gelencsér Tímea, Keleti Andrea, Emilio, Tóth Dávid, vagy éppen a Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic, aki mint kiderült, már hetek óta Budapesten bujkált a nagy bejelentés előtt.

Az egyetlen információ, ami vasárnap este nem derült ki a műsorral kapcsolatban, hogy mikor indul el. Arra számítani lehetett, hogy a TV2 a szombat estéket célozza majd meg vele, hiszen a Sztárban sztár még nagyon az elején jár, és köztudott, hogy ha kifut az új évad, akkor a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada 2. szériája veszi át a vasánapokat.

Tóth Dávid táncpartnerének, Lissák Laurának köszönhetően viszont most kiszivárgott a Dancing with the Stars kezdése, amit a SorozatWiki olvasói vettek észre. Később pedig Istenes László partnere, Czina Boglárka is egy Insta Story-ban írta ki, hogy

„Végre nem titok... októbertől szombatonként #dancingwiththestars”

A Dancing with the Stars első adását október 3-án, szombat este láthatjuk a TV2-n. Ezek után az RTL Klub felkötheti a nadrágját, mert ha bejön a TV2 számítása, és a nézők szeretni fogják a táncos showműsort, akkor A mi kis falunk új évada komoly kihívóval találhatja szemben magát szombat esténként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás