promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maffiasorozat lesz a Mintaapákból?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rajkai Zoltán egy veszélyes maffiózót fog alakítani a TV2 népszerű napisorozatában, a Mintaapákban. De nem ő lesz az egyetlen új szereplő a hétfő esti epizódban.

A Mintaapák hétfő esti epizódjában lesz bőven meglepetés. Szulák Andrea egy pikáns epizódszerep kedvéért csatlakozott a stábhoz, de olyan jól érezte magát a forgatáson, hogy akár egy főszerepre is nyitott lenne.

„Profi stábbal dolgozhattam, rekkenő hőségben, de ezzel együtt is csak jót tudok mondani. A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a partneremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani. Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A je­lek fel sem tűnnek. Nemegy­­szer szólnak a barátaim, hogy: »láttad, hogy nézett az a fickó?« Én pedig észre sem vettem az egészet. Talán mert nem hiány­zik az effajta impulzus. Kerek az éle­tem, megvan mindenem. A forgatáson is – éppen ezért – elsősorban a humorhoz nyúltam, a végeredményt pedig majd meglátjuk”

– fogalmazott a színésznő a Bors-nak.

De nem Szulák Andrea lesz az egyetlen új szereplő: Rajkai Zoltán nem csak egy epizódszerep miatt került a sorozatba; egy olyan karaktert fog alakítani, aki alaposan felforgatja majd a többi szereplő életét.

„Iván egy vérbeli maffiózó, egy bandavezér, aki korábban méregdrága ajándékokkal halmozta el Katát, Dani édesanyját. Igen ám, de ő ezeket csak kölcsönbe adta, a szakítás után pedig visszakövetelte. A gond csak az, hogy az ajándékok, bundák, ékszerek addigra mind eltűntek. Ezért Kata elmenekül, Szabira hagyva a kisfiát, Danit. Iván mindent elkövet, hogy visszaszerezze a pénzt, még Danival is megzsarolja, de ennél többet egyelőre nem árulnék el”

– árulta el a Ripost-nak a színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás