promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Óriási csalódás” – lázadnak a rajongók az új Mintaapák ellen
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus 24-én indult el a Mintaapák új évada a TV2-n. Az új szereplők nagyon megosztották a rajongókat, míg egyesek pozitív véleménnyel vannak róluk, mások óriási csalódásként írták le az új részt.

Óriási botrány alakult ki, mikor kiderült, hogy négy szereplőt is lecserélnek a Mintaapák című napi sorozatban. Kovács Patrícia, Klem Viktor, Szabó Kimmel Tamás, és Fenyő Iván távozása után a produkció leszerződtette Szávai Viktóriát, Kamarás Ivánt, Makranczi Zalánt, és Száraz Dénest, azonban a rajongók már akkor is kétkedésüket fejezték ki.

A korábbi színészek közül Klem Viktor és Kovács Patrícia nemrég a közösségi oldalaikon posztoltak a Mintaapákkal kapcsolatban: előbbi egy jakuzziban ülve jelezte, hogy ő onnan követi tovább a sorozatot, Patrícia viszont azt írta ki, hogy mivel minden oka megvolt arra, hogy otthagyja a produkciót, azóta sem bánja a döntését.

Augusztus 24-én, hétfőn este indult el az új évad, de úgy tűnik, az új szereposztás nagyon megosztotta a Mintaapák rajongótáborát. Igaz, a sorozat Facebook-oldalán csak a pozitív vélemények olvashatók, mivel a szerkesztők folyamatosan eltüntetik a negatív kommenteket, de az Instagramon egyelőre nem törölték őket.

„Hát, ez valami elképesztő gyenge váltás volt! Nyugodtan ki lehet rúgni azt is, aki ezeket a színészeket választotta a karakterekhez. Botrány”

– írta az egyik kommentelő.

Egy másik pedig ezt írta: „Lelkes rajongó voltam. Minden részt néztem. Vártam nagyon a folytatást. De az új szereplőkkel nagyon mellényúltak. Óriási csalódás”

– fogalmazott egy másik.

„Engedjük már el a régi szereplőket! Azért, mert a néző nem lát a kulisszák mögé, és csak annyit látnak, ami a műsorban van, attól még nem véletlen, hogy pár szereplő ki lett rúgva. Szerintem nagyon jók az új színészek”

– védte meg az új szereplőket egy pozitív véleményen lévő néző.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabi és Dani élete mindig kalandos. #mintaapak #tv2

Mintaapák (@mintaapak) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás