promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Mintaapák stábja szenvedett a színészek miatt, most megkönnyebbültek
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb fordulatot vett a Mintaapák körüli kialakult botrány, egy bennfentes szerint a stáb megkönnyebbült, mikor megtudták, hogy a színészek közül többen is távoztak a sorozatból.

Minden nap új információk kerülnek elő a Mintaapákkal kapcsolatban, amióta kiderült, hogy Fenyő Iván után több színész is távozik a népszerű sorozatból. Először Szabó Kimmel Tamás jelentette be, hogy kiszáll a projektből, majd Kovács Patrícia, végül Klem Viktorról is kiderült, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést.

A TV2 emberi és magatartási problémákkal magyarázta a színészek cseréjét, amire rögtön reagáltak is: Tamás rágalmazásnak nevezte a TV2 szavait, míg Patrícia csak annyit mondott, hogy ezek után biztos benne, hogy jól döntött, mikor otthagyta a sorozatot. Ezek után egy bennfentesnek köszönhetően kiderült, valójában miért szállt ki mindhárom színész.

Most újabb fordulatot vett a történet, úgy tűnik, tényleg voltak nehézségek a Mintaapák forgatásán, a stábtagok gyakran panaszkodtak a színészekre, éppen ezért megkönnyebbültek, mikor megtudták, hogy többen is kiszálltak a sorozatból.

„Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat”

- fogalmazott egy neve elhallgatását kérő stábtag a Blikknek.

„Sokan inkább elmentek maguktól, nem akarták tovább folytatni a munkát”

- nyilatkozta egy másik.

A lap megkereste a TV2 Sajtóosztályát is, akik szerint a színészek cserben hagyták a nézőket.

„A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás