promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: a Cica levette a maszkot, és mindenki ledöbbent
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes 2. évadának második adásában újabb nyolc versenyző párbajozott egymással: színpadra lépett a Bika, a Méhecske, a Zebra, a Röfi, a Cica, a Kakas, az Elefánt, és a Banán.

Az adás elején Istenes Bence arról beszélt, mennyire rosszul viselte, hogy nem ő, hanem a plüssfigurákat dobáló Krokodil volt az előző széria legnépszerűbb alakja, ezért úgy döntött, hogy ő is csináltat magából néhány babát.

A második adás első párbaját a Bika és a Méhecske vívta meg. Míg előbbi Ylvis The Fox (What Does The Fox Say?) című dalával, utóbbi Cardi B, Bad Bunny & J Balvin I Like It című slágerével lépett színpadra. A Nyomozók a Bikánál úgy gondolták, hogy Lengyel Tamás, Rippel Feri, Feke Pál, vagy Rékasi Károly lehet a maszk alatt, míg a Méhecske esetében olyan nevek merültek fel, mint Bódi Sylvi, Hódi Pamela, és Mihalik Enikő. A stúdió közönségének a robotisztikusan mozgó Bika produkciója tetszett jobban, így ő került egyenes úton tovább a következő fordulóba.

A második párbajban a Zebra Shygys Hello-ját, a Röfi pedig Csonka András Ding-Dong & Állj meg kislány-át adta elő. A Zebránál a Nyomozók úgy tippeltek, hogy Solti Ádám, L.L. Junior, Puskás Peti, vagy Krisz Rudi lehet az álarc mögött, míg a Röfinél egyhangúan Liptai Claudiát mondták. A közönség szavazatai alapján a Zebra bizonyult szimpatikusabbnak.

A harmadi párbaj első fellépője, a Cica nagy megosztotta a Nyomozókat. Felmerült annak a lehetősége, hogy nemis nő, hanem férfi rejtőzik a nőies jelmez alatt, és az I'm Too Sexy című szám közben előadott koreográfiája, és az egész csupán csak megtévesztés. Ennek ellenére csak Gáspár Laci mondott férfi nevet a tippelésnél, szerinte Náray Tamás a Cica. A többi Nyomozó Kiss Ramónára, Sztarenki Dórára, és Molnár Andreára gondolt. Ezt követően a Kakas Ariana Grande Focus című slágerével fokozta a hangulatot, majd a Nyomozók közül hárman biztosra vették, hogy Peller Annát látták a színpadon, de Hargitai Bea inkább Sári Évire tippelt. Végül őt is juttatta tovább a közönség.

A második adás utolsó párbaját az Elefánt és a Banán vívta meg. Bár az Elefánt remekül adta elő Majka Mindenki táncol-ját, a Banán egy olyan fanasztikus produkcióval zárta a sort (Herkules - Bírnom kell a célig), hogy az egész stúdió állva tapsolta meg. Az Elefántnál Dombóvári István, Charlie, Palya Bea, és Friderikusz Sándor, míg a Banánnál  Miller Zoltán, Kocsis Dénes, Veréb Tamás, és Puskás Peti neve merült fel. Senkit sem ért meglepetésként, hogy a közönség a Banánt juttatta tovább.

A végén a Nyomozóknak el kellett dönteniük, hogy a veszélyzónások közül melyik három versenyzőt szeretnék még látni a színpadon. Ezek alapján továbbjutott az Elefánt, a Méhecske, és a Röfi. Ezért a Cicának kellett levennie a maszkot, ami alatt Béres Alexandra volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás