Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A következő Thor-film után búcsúzik Chris Hemsworth?

A következő Thor-film után búcsúzik Chris Hemsworth?

Zene, Film & Kultúra

A következő Thor-film után búcsúzik Chris Hemsworth?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:11

Felmerült, hogy a Thor: Love and Thunder lesz Chris Hemsworth utolsó Marvel-filmje, ezért most a színész tiszta vizet öntött a pohárba.

Chris Hemsworth 2011-ben mutatkozott be a nagyvásznon a jóképű, kalapácsos szuperhős, Thor szerepében, azóta pedig ő lett az egyik legnépszerűbb Marvel-karakter. Ezt főleg a széria harmadik részének, a Thor: Ragnaröknek köszönhetjük, hiszen a rendező, Taika Waititi elérte, hogy igazán szórakoztató legyen a figura, ráadásul legutóbb hatalmas sörhassal láthattuk a Bosszúállók: Végjáték című epikus alkotásban.

Tavaly több kedvencünket is elvesztettük a Thanos elleni csata következtében, így Thor nagy túlélőnek számít, viszont most felmerült a pletyka, hogy a 2022-ben érkező Thor: Love and Thunder lehet a világsztár utolsó szereplése az MCU-ban, ami eléggé megrémítette rajongókat – a MovieWeb most arról ír, hogy a színész őszintén reagált a dologra.

„Megőrültél? Nem fogok visszavonulni. Thor túl fiatal ahhoz. Még csak 1500 éves! Ez egészen biztosan nem az a film, amivel búcsúzok. Legalábbis remélem”

– mondta Chris Hemsworth.

Ezek alapján nem kell aggódnunk, bár az utolsó mondat kicsit elrontotta az összképet, de valószínűleg csak azért tette hozzá, mert a Marvelnél tényleg nem lehet tudni, hogy éppen milyen meglepetéssel készülnek. De mivel Thor egy fontos, és alap Bosszúálló, így bízhatunk abban, hogy még jó ideig megmarad nekünk, hiszen valakinek a legelső korszakot is képviselnie kell a sorozat következő fázisaiban.

Chris Hemsworth amúgy azt is elárulta, hogy a 2022. február 11-én érkező Thor: Love and Thunder sokkal viccesebb lesz, mint az előző rész, szóval Taika Waititi ismét nagyot alkot, és nem fogunk csalódni a végeredményben.

Borítókép: Thor szerepében Chris Hemsworth / Marvel Studio 2017 / Collection ChristopheL via AFP