promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmúlt a veszély – újraindul a Barátok közt forgatása
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rövid leállást követően, a közreműködőkre kiterjedő COVID szűrés és a Barátok közt épületének fertőtlenítése után mától ismét forognak a kamerák hazánk ikonikus sorozatának stúdiójában.

Egy közreműködő pozitív COVID tesztje miatt négy napon át szünetelt a Barátok közt forgatása. A produkció azonnal reagált a helyzetre: minden szereplőre és stábtagra kiterjedő, kétlépcsős PCR szűrést végeztek, a leállás ideje alatt senki nem léphetett a Barátok közt épületébe, ahol minden helyiséget fertőtlenítettek.

A tesztelések véget értek, a sorozat összes többi dolgozójának eredménye negatív lett, így a leállás után, a munkafolyamatok átszervezésével folytatódik a forgatás. Az egyetlen koronavírusos közreműködőnknek enyhe tünetei vannak, otthonában tölti a kéthetes karantént, melynek végén két negatív PCR teszttel állhat vissza a munkába.

A produkció a jövőben is tartja a szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a stábtagok védelmében. Folytatódnak a rendszeres szűrések, a Barátok közt épületének helyiségeit gyakran fertőtlenítik, az éppen forgató szereplők kivételével mindenkinek kötelező a szájmaszk és gumikesztyű viselése, illetve a rendszeres testhőmérséklet mérés, az egy légtérben való korlátozott létszámú tartózkodás, valamint a megfelelő izolációs távolság betartása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás