promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér a The Walking Dead: búcsúzhatunk az ikonikus zombis sorozattól
Borítókép:  The Walking Dead: Lauren Cohan, Danai Gurira, Norman Reedus, Andrew Lincoln és Melissa McBride / elcomercio.pe
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bejelentették, hogy már csak pár epizódot láthatunk a jobb napokat is megélt The Walking Dead című szériából, de nem kell szomorkodni, hiszen igazán jó híreket is kaptak a rajongók.

2010-ben az élőhalottak megtámadták a televíziókat, és megjelent a The Walking Dead című horror/dráma sorozat, amiben egy Rick Grimes (Andrew Lincoln) nevű kőkemény figura, és a többi zombiapokalipszis-túlélő kalandjain izgulhattunk. Az alkotás hatalmas siker lett, majd a készítők idegtépő időhúzásai, és a kedvelt karakterek kegyetlen eltüntetése miatt csökkent a nézők lelkesedése, és egyre mélyebbre esett a nézettség – úgy látszik, hogy ennek hatására komoly döntést kellett hoznia a csatornának.

Már hivatalos, hogy a The Walking Dead 2022-ben, a 11. évaddal véget fog érni.

A SlashFilm cikke alapján az utolsó szezon viszont hosszabb lesz, hiszen 24 részen keresztül láthatjuk a remélhetőleg kielégítő lezárást. A széria egy jó ideig nem találta meg az egyensúlyt, de még a szörnyű nézettségi adatok is elég jók voltak eddig ahhoz, hogy az AMC továbbra is életben tartsa, sőt, növelje is a portfóliót a rá épülő külön sorozatokkal.

Nem kell aggódnunk, ugyanis azt is bejelentette az AMC, hogy jön egy új antológia-széria Tales of the Walking Dead címmel, ráadásul bemutatásra kerül egy spinoff-sorozat is, ami a közönségkedvenc Daryl (Norman Reedus) és Carol (Melissa McBride) karaktereire koncentrál, szóval nem maradunk zombik nélkül, hiszen a csatorna is tudja, hogy egy értékes, világhírű márkáról van szó.

Nem meglepő amúgy, hogy most kaszálják el a The Walking Deadet, hiszen az alapjául szolgáló képregény is tavaly búcsúzott. Ettől függetlenül még megmarad számunkra többek között a Fear the Walking Dead, az októberben érkező Walking Dead: World Beyond és a Rick Grimesra épülő mozifilm is, amiről még nem sok információ derült ki, de ebből is látszik, hogy hiába ér véget az alapsorozat, ez a szörnyűségekkel teli zombis világ még jó ideig megmarad számunkra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás