promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lezárták a The Walking Dead képregényt
Borítókép:  TWD Comic offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Kirkman alkotó már ellőtt minden sztorit és fordulatot, amit lehetett, így megérkezett a zárás – spoileresen folytatjuk. 

Hát az AMC-s The Walking Dead nem lesz olyan, mint a Trónok harca, mivel Kirkman a végére ért a könyveknek. Amerikában már ki is jött a 193. képregény, ami az utolsó lesz a sorban.

Ez a lavina már elindult, mivel az alkotó megölte a fő karaktert, vagyis Rick Grimest, akiről az egész történet szólt.

A Ricket alakító Andrew Lincoln közben otthagyta a sorozatot, azonban Scott M. Gimplevel, az AMC tartalomigazgatójával már régen megállapodtak abban, hogy három The Walking Dead-filmet tesznek le az asztalra, és mindegyiknek a fő mozgatórugója Rick karaktere lesz.

Ekkor azt jósoltam, hogy a történetet Kirkman el fogja vinni a 200. képregényig, és talán ott kapjuk meg a lezárást, de nem. Rick a 192-ben meghal, a 193-mal pedig véget ér a történet.

Akkor Sziki kollégámat olyannyira felháborította Rick kinyírása, hogy ott is akarta hagyni az egész képregénysorozatot a fenébe. Mivel a történet lezárul, így lehet kicsit már más lesz a véleménye.

Kirkman a The Hollywood Reporternek lenyilatkozta, hogy tudatosan nem akarta bejelenteni, hogy véget fog érni a képregény, mivel ő utálja tudni, hogy mi következik. Azt akarta, hogy ledöbbenjenek az olvasók.

„Utálom, amikor érzem, hogy egy könyv vagy egy képregény végéhez közeledek. A Trónok harcából is azok a legjobb részek, amikor nem vagy képes eldönteni, hogy 15 vagy 50 perce nézed-e… aztán amikor véget ér… ledöbbensz.”

Tehát a The Walking Dead képregényben már véget ért, és megkapta a méltó lezárását. Meglátjuk, hogy a szériát meddig akarják nyúzni, ami amúgy elég sok helyen eltér a könyvektől. Így, hogy ott már megvan a végkifejlet, remélem nem sokáig, mert tényleg felesleges, de minden az AMC éhségén fog múlni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás