promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vesd bele magad a The Rolling Stones friss zenéibe!
Borítókép:  Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét kiadták a világ egyik legjobb bandájának a Goats Head Soup című albumát, amihez új dalok is érkeztek.  

A The Rolling Stones nagyot robbantott áprilisban, mivel muzsikáltak picit a One World: Together At Home nevezetű jótékonysági műsorban, és ha ez nem lett volna elég, nyolc év után kiadtak egy vadonatúj nótát. A Living In A Ghost Town végleges változata anno otthon készült el a járvány miatt.

Most örömhír érkezett a zenekartól, mivel ismét kiadták a Goats Head Soup nevezetű albumukat, de bődületes extrákkal. A deluxe CD és vinyl változata tíz bónusz trackkel bővült, melyek között az átiratok mellett három friss szerzemény is fellelhető.

Az elsőként leleplezett szám, a Criss Cross  már megjelenésekor azonnal az összes streaming toplista élén landolt. Aztán megérkezett a Jimmy Page-dzsel közös Scarlet, majd végül, de nem utolsó sorban az All The Rage.

A Goats Head Soup box set emellett a korábbi, Brussels Affair néven megjelent élő albumot is tartalmazza. A Bob Clearmountain által kevert, széles körben elismert lemez eddig csupán a Rolling Stones 2012-es „eredeti bootleg” élő felvételeinek sorozatában volt elérhető. A lemezen olyan klasszikusok élő felvételei szerepelnek, mint a Tumbling Dice, a Midnight Rambler vagy a Jumping Jack Flash.

A boxba bekerült egy 120 oldalas kiadvány is, exkluzív fotókkal, négy darab, 1973-as turnéplakát élethű replikájával és Ian McCann, Nick Kent és Daryl Easlea írásaival kiegészülve.

A Goats Head Soup a The Rolling Stones 11. stúdióalbuma volt, melyet Jamaikában, Los Angelesben és Londonban vettek fel. A lemezről 1973-ban mindössze egyetlen dalt jelentettek meg: az Angie-t, ami azóta a világ egyik legismertebb balladájává vált. Az albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás