promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett The Rolling Stones legújabb dala: Living In A Ghost Town
Borítókép:  The Rolling Stones offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc év után kapunk új szerzeményt a kultikus bandától.

A zenei hírek amúgy is a The Rolling Stonesról szóltak mostanában, mivel összeálltak egy kis örömmuzsikálásra a One World: Together At Home című jótékonysági műsorban. Lady Gaga nevéhez fűződő esemény segítségével 128 millió dollár gyűlt össze, amit a koronavírus ellenszerének kutatására és fejlesztésére, valamint helyben és regionálisan tevékenykedő civil szervezetek működésére fordítanak.

A The Rolling Stones feltűnése után újabb örömhírt kaptak a rajongók, mivel nyolc után begördült a csapat legújabb dala, a Living In A Ghost Town. Az egész világ gyakorlatilag egy szellemvárossá vált, szóval a megjelenés nem is lehetne aktuálisabb.

„A Stones még a karantén előtt stúdióba vonult – aztán úgy gondoltuk, hogy az egyik szerzemény, amin dolgoztunk, nagyon passzolna a mostani helyzethez. A Living In A Ghost Town végleges változata az otthonainkban készült el: reméljük, nektek is tetszik!”

- mesélte a dalról Mick Jagger.

Charlie Watts azt mondta, hogy nagyon szeretett rajta dolgozni, és reméli, hogy a rajongók is érzik, valamint értik majd azt a különleges hangulatot, ami szerinte árad ebből a szerzeményből.

Keith Richards már nem finomkodott, és teljesen őszintén megmondta a véleményét a kiadott singleről:

„Térjünk a tárgyra. Ezt a dalt több, mint egy éve raktuk össze Los Angelesben, egy új album részeként. Aztán beütött a sz.r, és Mickkel úgy gondoltuk, hogy kéne belőle egy végleges verzió, ami most itt is van. Vigyázzatok magatokra!”

Nos, tényleg itt van, ráadásul klippel együtt: irány a szellemváros!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás