promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban sztár: Bereczki Zoltán bocsánatot kért Opitz Barbitól
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár második élő adásában megint csak sok látványos produkciót, és elképesztő átalakulást láthattunk. Szabó Ádám megint maga mögé utasította versenytársait, a műsor végén Pálmai Anna távozott.

Úgy tűnik, hogy nem lesz olyan adás a Sztárban sztár idei évadában, ami ne Köllő Babett ruhájával kezdődne. Bár a luxusfeleség most nem olyan öltözékben jelent meg, amiből kilátszottak a mellei, így is mindenkinek megakadt rajta a szeme.

A második adást Tóth Andi nyitotta meg, aki Tones and I bőrébe bújva adta elő Dance Monkey című slágert. A fiatal énekesnő produkciója azonnal megnyerte a zsűrit.

A folytatásban a Kelemen Kabátban frontemberét, Horváth Boldit Cherként, Molnár Tamást Marilyn Mansonként, Vastag Csabát Simándy Józsefként, Pálmai Annát Madonnaként, Pély Barnát a Basement Jaxx énekeseként, Miss Moodot Post Maloneként, Curtist Bobby Farrellként, Opitz Barbit pedig Adeleként láthattuk a színpadon.

Utóbbi olyan fantasztikusan adta elő a Someone Like You című dalt, hogy a zsűri teljesen el volt ájulva tőle. Bereczki Zoltánnak bocsánatot kellett kérnie az énekesnőtől, akivel kapcsolatban volt benne egy kis előítélet, de a második adásban elismerte, hogy tévedett.

A produkciók sorát Péter Szabó Szilvia folytatta Kurt Cobainként, majd Szabó Ádám zárta a sort, aki Fenyvesi Gabi bőrébe bújt. Az énekest csak dicsérő szavakkal illette a zsűri, végül a múlt heti adáshoz hasonlóan megint csak az első helyen végzett, így egyenes úton jutott a harmadik fordulóba.

A legkevesebb szavazatot Pálmai Anna kapta, így ő távozott másodikként a versenyből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás