Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: bemutatkozott az Egér és a Kaktusz – videók

Álarcos énekes: bemutatkozott az Egér és a Kaktusz – videók

Zene, Film & Kultúra

Álarcos énekes: bemutatkozott az Egér és a Kaktusz – videók

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 16:16

Hamarosan indul az Álarcos énekes második évadja, és máris kaptunk pár igazán gyanús nyomot két új versenyzőtől: az Egértől, illetve a Kaktusztól.

Hatalmas siker volt az RTL Klubon futó Álarcos énekes, hiszen a nézők is együtt izgultak a Nyomozókkal, hogy vajon kiket rejtenek a maszkok. A műsor természetesen visszatér, de most Dancsó Péter helyett az egykori versenyző, Hargitai Bea lesz Sebestyén Balázs, Csobot Adél és Gáspár Laci mellett – bár utóbbiról a napokban derült ki, hogy koronavírusos lett, így csak az első kettő, előre felvett adásban fog szerepelni egyelőre.

Végre kiderült pár új információ, ugyanis két versenyző már bemutatkozott, ezáltal érdekes nyomokat is elhintettek nekünk: az Egér imádta az első évadot, és egy kalózkapitány, akinek tehetsége a személyiségéből fakad, ráadásul már régen táncolt annyit, mint most:

A Kaktusz büszke rá, hogy ő lehet az első növény a műsorban, és ugyan nem árult el sokat, de azt azért megsúgta, hogy olyan dallal készül, amivel nem fog álomba ringatni minket:

Az Álarcos énekes második évadjának premierje szeptember 6-án (vasárnap), 19:00-kor lesz az RTL Klubon, és szinte biztos, hogy megint kapunk majd pár emlékezetes produkciót.

Borítókép: Egér és Kaktusz az Álarcos énekesben / rtl.hu (screenshot)