promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Boys 2. évad - Hőseink gonoszabbak, mint valaha - Kritika
Borítókép:  Amazon.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú idő után megérkezett a második évad, folytatva a rombolást, mely abbamaradt. 

Nagyon vártam a mai napot, bár kissé csalódnom kellett. Az Amazon ugyanis a második évadot nem egyben hozta ki, hanem csak az első három rész került fel a Prime-ra, így el fog telni egy hónap, mire a végére érünk. 

Nehéz spoilermentes kritikát írni, így inkább kedvcsinálóként írok számotokra néhány sort. Az első évadot szerintem nem kell senkinek bemutatni, osztatlan sikert aratott a rajongók között, így mindenki epekedve várta a következő részeket, ugyanis mind a trailerekkel, mind a teaserekkel eléggé felcsigáztak minket. 

Ha nagyon őszinték akarunk lenni, sokkal, de sokkal lassabban indul be ez az évad, mint amennyire az első felpörgette a cselekményeket. Három rész megnézése után több az üresjárat, Hughie szerepe leredukálódott egy óvodás kislány szintjére, Homelander pedig teljesen átment pszichopatába, főleg, ahogy a családjával viselkedik. Az új antihős, Stromfront teljesen meglepő fordulatot mutat be a harmadik epizódban, mint amit előzőleg az ő karakterétől várhattunk volna. Kicsit nagyobb hangsúlyt fektettek a karakterek kidolgozására, a belső vívódásokra, ami nem biztos, hogy rossz, ám nem a megszokott.

Eddig jóval kevesebb a harc, főleg, hogy a két "legnagyobb" harci jelenetet már láthattuk elhintett morzsaként az elmúlt hónapok folyamán. Itt meg kell vallanom, Deep bálnás mutatványa óriásit ütött! 

A vér, az erőszak az viszont maradt a régi. Eric Kripke továbbra sem finomkodik, robbannak a fejek, szakadnak a végtagok – televíziónkat teljes átmérőjében festi pirosra a rendező. 

Izgatottan várom a következő részeket, ha már nem vettem időben észre az évad feldarabolását, és hiába készültem fel a mai sorozatmaratonra...

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás