promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Farm VIP: Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt lesznek a műsorvezetők – videó
Borítókép:  Gáspár Zsolt és Demcsák Zsuzsa / tv2.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy kik lesznek a TV2 celebekkel telepakolt reality műsorának, a Farm VIP-nek házigazdái, és igazán szórakoztató párost hozott össze a csatorna.

Még májusban jelentette be a TV2, hogy hamarosan elindul a Farm VIP, amiben különböző hírességek fognak számukra nem hétköznapi szituációkba csöppenni a megszokott „luxustól” távol, egy elzárt birtokon, ahol két csapat méri össze a teljesítményét egy izgalmas termelési versenyen. Az még nem derült ki, hogy kik szerepelnek majd benne, de a 24 cikke alapján a műsorvezetők már megvannak.

A Farm VIP című agrárrealityt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt vezetik majd, akik az Ázsia Expressz 2-ben elég jól megismerték egymást, hiszen Győzike testvére szinte rámozdult a gyönyörű televíziós személyiségre – emiatt kapott is később egy jó nagy pofont a féltékeny feleségétől.

Az biztos, hogy Demcsák Zsuzsa elég rendesen visszatért, hiszen a Life TV Brékingjében láthatjuk őt Berki Krisztián oldalán, de ezek szerint még mindig jó viszonyt ápol a régi csatornájával is. Érdekes párost fognak alkotni Gáspár Zsolttal – aki amúgy először vállalt el ilyen munkát –, de valószínűleg jól fognak szórakozni a nézők, hiszen láthatjuk, ahogy a sztárok bemocskolják magukat a kétkezi munka által – már csak az hiányzik, hogy a TV2 bejelentse a versenyzőket.

Itt lehet megtekinteni Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt közös videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás