promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premierdátumot kapott a Sikoly 5. része
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Paramount Pictures eltolta több filmje premierjét is, de cserébe bejelentették, hogy mikor érkezik a Sikoly 5. része, amiben Courteney Cox, David Arquette, és a hírek szerint Neve Campbell is visszatér majd.

A koronavírus-járvány miatt már az őszre ütemezett filmek premierjeit is elkezdték eltologatni, legutóbb a King's Man: A kezdetek-et halasztották el 2021 februárjára.

Nemrég a Paramount Pictures is bejelentette, hogy több filmjét is kénytelenek elhalasztani. Új premierdátumot kapott a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek, ami október 22-én érkezett volna a mozikba; végül egy évvel későbbre, 2021. október 22-ére tették át.

Hasonló sorsra jutott a Billie Holiday-ről készült biopic is, amit csak 2021. február 12-én fognak bemutatni.

Novemberben debütált volna a népszerű animációs sorozat alapján készült Clifford, a nagy piros kutya című film, ami ugyancsak egy évvel később, 2021. november 5-én kerülhet a mozikba.

Sírhatnak a horror-rajongók is, hiszen a Parajelenségek legújabb etapja is szűk egy évet csúszik: 2021. március 19. helyett 2022. március 4-én mutatják csak be.

Mindez azt jelenti, hogy a Paramount Pictures idén már csak az Amerikába jöttem 2. részét fogja moziba küldeni, ami december 17-ére van ütemezve. Mindazonáltal ezt se vegyük készpénznek.

De hogy ne csak rossz hírt közöljünk, premierdátumot kapott a Sikoly 5. része, amiben a hírek szerint Courteney Cox és David Arquette mellett Neve Campbell is visszatér majd. A népszerű horror franchaise következő része 2022. január 14-én debütálhat az amerikai mozikban. A film forgatókönyvét Guy Busick (Aki bújt) és James Vanderbilt (Zodiákus) írják, a rendezési feladatokat pedig az Aki bújt direktorduója, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett látják el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás