promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy régi kedvenc is visszatér a Sikoly folytatásában
Borítókép:  Ghostface és Courteney Cox / via slashfilm.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a horror műfaj rajongói, hiszen hamarosan elkészül a Sikoly-széria ötödik része, ráadásul pár régi, ismerős arcot is láthatunk majd benne.

A 2015-ben elhunyt Wes Craven nem csupán Freddy Krueger karakterével ajándékozta meg a rettegésre vágyó közönséget, de az ikonikus Ghostface megjelenését is neki köszönhetjük a Sikoly-filmekben, aminek 2011-ben készítette el a negyedik részét. Sokáig pletykálták, hogy készülőben van a folytatás, és most úgy néz ki, hogy tényleg sínen van a dolog.

A SlashFilm írja, hogy az Aki bújt című remek film készítői, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett olyan dolgot találtak ki, ami egyből meggyőzte a stúdiót, hogy elkészíthessék a Sikoly 5-öt, még úgy is, hogy az eredeti forgatókönyvíró, Kevin Williamson most csupán a produceri székben fog ülni, helyette pedig James Vanderbilt és Guy Busick fogják kitalálni a meghökkentő csavarokat.

A rajongók pedig örülhetnek, hiszen hivatalossá vált, hogy a Gale Weatherst alakító Jóbarátok-sztár, Courteney Cox is visszatér, sőt, mellette feltűnik még az exférje, David Arquette is –  ráadásul jelenleg is ezerrel folynak a tárgyalások, hogy az eredeti főszereplő, Neve Campbell is a tiszteletét tegye a széria ötödik részében.

A készítők már most nagyon izgatottak, hogy hosszú évek után új életet lehelhetnek ebbe a legendás filmsorozatba, azt viszont sajnos még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik az alkotás, hiszen a koronavírus-járvány eléggé megnehezítette Hollywood életét. Eddig viszont minden jel arra utal, hogy megéri várni az egyszerűen Sikoly névre keresztelt műre, ami elvileg a 2018-as Halloween mintájára egyszerre lesz folytatás, és vérfrissítés is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás