promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagáltak a hallgatók Bochkor Gábor új reggeli műsorára
Borítókép:  Ripost / Szabolcs László
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elrajtolt Bochkor Gábor és Lovász László közös reggeli műsora a Retro Rádióban.

Eléggé nagy volt a felháborodás, amikor a hallgatók megtudták, hogy Bochkor Gábor érkezik a Retro Rádióhoz. A Médiatanács ugyebár anno nem hosszabbította meg a Music FM hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát, így a frekvenciával együtt a műsorvezető is elhallgatott, ezután pedig a Retro mindenképpen le akart rá csapni, ami sikerült is.

Ez kettészakította a hallgatóságot, mert volt, aki örült az érkezésének, de a tábor másik fele erősen kritizálta a rádióst, és kijelentették, amíg az ő hangja szól, addig nem lesznek hajlandóak odakapcsolni.

A Retro csak annyit kért a hallgatóktól, hogy addig ne ítélkezzenek, amíg nem hallották az első műsort. A Bochkor augusztus 31-én reggel hattól elrajtolt, és a páros egészen délelőtt tízig tartotta a frontot. Meg is érkeztek az első hozzászólások, amik között akadt pozitív, negatív, de semleges is.

  • „Sziasztok ! Bocsit lehet szeretni meg lehet NEM szeretni..... Én speciel NEM szeretem úgy , hogy a reggeli műsort ki is hagyom . Lovászról nem sokat tudok de különösebben nem is érdekel. Ezzel együtt sok sikert a műsorvezető párosnak.”
  • „A magyarok egy részének mindig utálni kell valakit! Ez is sajnos Hungarikum lett az évek során! Ez azt az embert minősíti aki utálkozik és nem elfogadó. Én sem kedvelek mindenkit mégsem utálkozom. Talán ezt nevezik intelligenciának?”
  • „Üdvözletem Mindenkinek! Nagyon Klassz- Energiadús reggel! Bocskor Gábor hangja kifejezetten kell ide! Mégegyszer szupi!”
  • „Már el is kapcsoltam... köszi az eddigi műsort Endrének és Anitának. A zenéket és a többi műsorvezetőt imádom így ha vége a reggeli műsornak visszatérek!”
  • „Sajnálom Anitát és Endrét, pont csak annyit beszéltek, amennyi fontos volt, aztán zene. Nem értem a váltást. Engem – legalábbis reggel – elvesztettetek...”
  • „Duma, duma, duma, most tényleg ....ez a legfontosabb, hogy Bochkort mennyiért tetoválják magukra? Ez egy egoista, önelégült.....! Jól elszórakoztatják magukat! Hajrá! Ennyi volt részemről! További jó önimádatot kívánok!”

Azt hozzá kell tenni, hogy a pozitív reakciók mellé a negatívak kapták kimagaslóan a legtöbb reakciót Facebookon.

Mindent összevetve a Bochkor című műsor jól indult, és valószínűleg a hallgatóság is hamarosan megbékél vele, illetve érkeznek a Retro Rádióra azok, akik tényleg Bochkor Gábor hangjára kíváncsiak reggel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás