promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
40 éves lett a Reszkessetek, betörők! Kevinje – fotók
Borítókép:  Fox/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Macaulay Culkin egy csinos galériát töltött fel az Instagramjára. Így néz ki ma a gyereksztár, aki felett eljárt az idő.

Minden nemzetnek megvan a maga keresztje karácsonykor. A britek például imádják a Rendőrakadémiát nézni az ünnepekkor, nálunk meg

„nincs karácsony, Kevin nélkül!” 

Egyszer nem tűzték műsorra a tévében, és szabályosan botrány lett belőle. A stream és az internet világában persze bárki bármikor meg tudná nézni, de aki leadja a tévében karácsonykor (jelenleg a TV2-nél vannak a jogok), az biztosan top nézettségre számíthat.

Szóval, nekünk Macaulay Culkin mindig az a kisgyerek marad, aki életveszélyes csapdákkal tol ki a betörőkkel. Majd most lehet belegondolni abba, hogy ki mennyire öreg. Culkin 1980. augusztus 26-án született, szóval a Reszkesstek, betörők! sztárja ma negyven éves.

Már négy évesen elkezdett színészkedni, de a karácsonyi komédia tette világhírűvé, ami még mai napig ott van a klasszikusok között.

1991-ben Anna Chulmsky oldalán szerepelt a My Girl – Az első szerelem című filmben, amely a Reszkessetek, betörők! mellett az utolsó sikeres alkotása volt. Az édesapja unszolására megpróbált a komolyabb szerepek felé fordulni, de a Jófiú című thriller után már egyáltalán nem kapott jelentősebb munkákat.

Culkin a Reszkessetek, betörők! gázsijából élt, meg ami éppen jött. 2003-ban kilenc év szünet után tért vissza a filmezéshez, a megtörtént eseményeken alapuló Party szörnyekben egy drogfüggő fiatalt alakított. Akkor Mila Kunisszal volt együtt, aki egészen nyolc évig tartotta benne a lelket, de Culkin inkább csak a botrányaival került be a hírekbe.

 

Szerepei nem nagyon voltak, drogozott, ivott, meg mérgezte magát mindennel, amivel csak tudta. Tavaly, a Changeland forgatásán ismerkedett meg jelenlegi barátnőjével, Brenda Songgal. Culkin úgy érzi negyven éves fejjel készen áll családalapításra, szóval abbahagyja a kicsapongó életmódját.

Az Instagram galériájában természetesen tudunk váltani a képek között. A színész magához képest kikupálódott, remek szájízzel léphet be a negyvenes éveibe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás