promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hans Zimmer megint nagyot alkotott a Wonder Woman 1984 zenéjével – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A WaterTower Music nemrég rakta fel a YouTube-csatornájára a Wonder Woman 1984 egyik zenéjét, amit a szuperhős fő témáját is jegyző Hans Zimmer szerzett.

Ha minden igaz, október 1-jén végre a mozikba kerül a 2017-ben bemutatott, minden tekintetben nagy sikert aratott Wonder Woman folytatása, a Wonder Woman 1984. A DC-szuperhőst alakító Gal Gadot mellett olyan színészek lesznek láthatók benne, mint Kristen Wiig (Koszorúslányok, Szellemirtók) és Pedro Pascal (Trónok harca, The Mandalorian), de visszatér a Hippolytát játszó Connie Nielsen és a Steve Trevor századost megformáló Chris Pine is.

A folytatás végső előzetesét a DC FanDome nevű online rendezvényen mutatták be, amiben nemcsak hosszabb betekintést nyertünk a film látványos akciójelenteibe, de végre megcsodálhattuk főgonoszt, Gepárdot is.

Mint az köztudott, minden film elengedhetetlen, és meghatározó eleme a zene; főleg egy olyan nagy volumenű, szuperhősös alkotásnál, mint a Wonder Woman. De eddig sem volt okunk panaszra, hiszen Hans Zimmer már a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalához egy zseniális főtémát komponált a karakternek, amit aztán Rupert Gregson-Williams tovább is vitt az önálló filmbe.

A folytatáshoz viszont nem ő, hanem Hans Zimmer szerezte a zenét, melyek közül az egyiket már le is leplezte a WaterTower Music a YouTube-csatornáján. A Themyscira címet viselő soundtrack az amazonok és Diana otthonán, Themüszkirán játszódó jelentekhez készült, amit alább meg is hallgathattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás