promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson belengette Black Adam és Superman összecsapását
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A DC FanDome keretében végre kiderült néhány dolog Dwayne Johnson közelgő szuperhősfilmjével, a Black Adammel kapcsolatban, többek között az is, hogy a Szikla alaposan át fogja rendezni a DC-univerzum hatalmi viszonyait.

Nem lehet azt mondani, hogy az augusztus 21-én, virtuálisan megrendezett DC FanDome ne lett volna izgalmas. Nem véletlen, hogy ilyen óriási érdeklődés övezte, hiszen olyan közelgő filmek előzetese debütált itt, mint a nálunk október 1-jén mozikba kerülő Wonder Woman 1984, amiben végre láthattuk a film főgonoszát, Gepárdot is. A Matt Reeves rendezésében és Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman, ami egy egészen egyedi megközelítésű, sötét hangulatú filmet ígér, és Zack Snyder négyórás Az Igazság Ligája, ami 2021-ben érkezik az HBO Maxra.

Az előzeteseket mi is összegyűjtöttük egy cikkbe, így egy helyen tudjátok megnézni mind a három videót.

Sajnos a Dwayne Johnsonnal készülő Black Adam még nem kapott előzetest, hiszen a forgatási munkálatok még nem tartanak ott, de a Szikla így sem hagyta cserben a rajongókat, rögtön két kedvcsinálóval örvendeztette meg őket.

Ezek közül az egyikben bemutatkozik a DC antihőse szupercsapatának, a Justice Society of America tagjai: Hawkman, Dr. Fate, Cyclone és Atom Smasher.

A Justice Society of America először 1940-41 telén tűnt fel a DC képregényekben, melynek eredeti tagjai között olyan népszerű szuperhősök is voltak, mint Flash, vagy a Zöld Lámpás. Mivel Flash-t már láthattuk a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában és az Igazság Ligájában, elképzelhető, hogy a későbbiekben majd a mozifilmekben is találkozik Black Adammel.

Ez azért is volna logikus, mert Dwayne Johnson nemrég belengette, hogy Black Adam a jövőben akár Wonder Womannel és Supermannel is találkozhat, utóbbival viszont nem biztos, hogy barátok lesznek. Emellett A Szikla figyelmeztette szuperhős kollégáit, hogy jól vigyázzanak, mert az ő érkezésével alaposan át fognak rendeződni a DC-univerzum hatalmi viszonyai.

Kétségkívül izgalmas évek elé nézünk a DC-filmeket illetően; nemrég a közelgő Flash-filmmel kapcsolatban is érdekes információk érkeztek. Kiderült, hogy Ben Afflecket ebben láthatjuk utoljára Batmanként, de ami még érdekesebb, hogy Michael Keaton Denevérembere is a Flash-ben kap szerepet. Hogy hogy is kerülhet két Batman egy mozifilmbe, azt az alábbi cikkben olvashatjátok el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás