promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összejött az X-akták stábja, hogy egy dallal segítsenek az éhezőkön – videó
Borítókép:  David Duchovny és Gillian Anderson / Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jótékonysági céllal rántották össze a legendás X-akták sztárjait, akik most elénekelték a sorozat hátborzongató zenéjének eddig nem létező, szöveges változatát.

Alapból 1993-2002 között ment összesen kilenc évadon keresztül Chris Carter X-akták című sci-fi sorozata, amiben a David Duchovny és Gillian Anderson által alakított Mulder és Scully ügynökök megmagyarázhatatlannak tűnő kalandjait ismerhettük meg.

A rajongók legnagyobb örömére 2016-ban feléledt a széria, és még két szezon erejéig izgulhattunk a titokzatos eseményeken, ráadásul az évek alatt két mozifilmet is kaptunk, szóval igazán nagy sikert aratott ez a rejtélyekkel teli világ.

Az X-akták zenéjétől még manapság is sokakat kiráz a hideg, de most valószínűleg enyhülni fognak az érzelmeink, ugyanis a színészek és a készítők összejöttek egy egész poénos videóban, hogy előadják az eredetileg instrumentális főcímdalt, csak éppen a rajongók által megírt szöveggel – és még az sem tántorított el sokakat, hogy egyáltalán nem tudnak énekelni.

Az alkotásban feltűnik többek között David Duchovny, Gillian Anderson, Robert Patrick, Vince Gilligan, Cary Elwes, Michael McKean és Laurie Holden is. Valószínűleg mind remélik, hogy ezzel segítenek majd abban, hogy elég meleg étel kerüljön az éhező családok asztalára. Ez egy igazán szép gesztus, és külön jó látni, hogy harminchárman is benne voltak a jótékonykodásban.

Itt lehet megnézni az X-akták stábjának remekművét:

Itt pedig meghallgatható az eredeti zene:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás