promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus igazán dögös az új klipjében: itt a Midnight Sky
Borítókép:  Erik Voake / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kisebb felvezetőket kaptunk eddig Instagramon a friss klipből, de most már itt van a teljes anyag.

Miley Cyrus körül pörög az élet, és ha hihetünk neki, akkor már jó ideje egyáltalán nem fogyaszt se drogot, sem alkoholt az énekesnő. Első sorban a hangszál műtétje miatt dobta félre ezeket, de aztán elkezdett a családjára is gondolni.

A lenyugodott Miley mindig őszinte a rajongóival, és a múltkor azt is elmondta egy podcast-interjúban, hogy kivel vesztette el a szüzességét. A témát főleg azért kapták fel, mert hírességről van szó, de nagy meglepetésre azért nem kell számítani.

Aki azonban meglepetést akar a fanok közül, annak itt van Miley legújabb klipje, amiből már folyamatosan kaptunk mini ízelítőket Instagramon. A „Midnight Sky” című dalhoz a tavalyi év eseményei jelentették az inspirációt, a hozzá készült hivatalos videóklipet pedig maga Miley rendezte, és ő felelős a teljes művészi koncepcióért is.

A dal illetve a videó elkészítésére nagy hatással voltak az olyan ikonikus női előadók mint Stevie Nicks, Joan Jett és Debbie Harry, akik gondolatvilágukkal és személyiségükkel folyamatos inspirációt jelentettek Miley számára. Az énekesnő a klipben úgy jelenik meg ahogy mindenki ismeri: vagány, magabiztos, szexi, bátor és önfejű.

Az alapkoncepció az volt, amiben láthatjuk, hogy Miley megbékélt önmagával, és már nem akar bizonyítani semmit. Zenészként folyamatosan tolja ki a határokat, olyan hangzásvilágot teremtve, ami egyszerre egyedi, de mégis nagyon jellemző rá. Hát, most már teszteljétek, hogy ez miképp sikerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás