promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyár végére kapunk egy limitált mini-fesztivált: íme a Főnix Feszt programja
Borítókép:  StubHub/AMF
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Főnix Feszten fellép a Margaret Island, az Ivan & The Parazol, a Konyha, és a Lóci Játszik is.

Sorra maradnak el a nagyfesztiválok a kormány döntése miatt, mivel nem akarnak beleszaladni egy esetleges második hullámba. Bedőlt a SZIN, az EFOTT, valamint a Strand fesztivál is. Közben akadtak, akik próbáltak kiskaput találni, hogy valamilyen formában legyenek koncertek. Így tett a Campus is, akik szétültetős rendszerben összehoztak egy stadionkoncert-szériát.

Közben útjára indul egyetlen hétvégére a Főnix Feszt augusztus 28-a és 29-e között. A nógrádgárdonyi Főnix Kastély mesebeli kertjében a hazai koncertélet hat lendületes zenekara segít enyhíteni a 2020-as fesztiválhiányt. A helyszín a fővárostól nagyjából másfél órányira van, de hát ezt be kell áldozni a varázslatos környékért, és a fesztiválhangulatért. Természetesen sokaknak már inkább koncertéhségük van, szóval mutatjuk kikre kell számítani.

Augusztus 28.péntek

  • Jazztelen
  • Ivan & The Parazol
  • Margaret Island

Augusztus 29. szombat

  • Lóci Játszik
  • Konyha
  • Pál Utcai Fiúk

Az izgalmas programok mellett pedig a gasztronómia sem szorul háttérbe: a koncerteken és utánuk a hajnalig tartó házibulikon kívül sör- és borkóstolóval, bográcsozással és számos meglepetéssel várják azt a 450 vendéget, akik nem találták eddig a helyüket a fesztivál nélkül maradt nyárban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás