Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét Budapesten van a Trónok harca sztárja, Jason Momoa

Ismét Budapesten van a Trónok harca sztárja, Jason Momoa

Zene, Film & Kultúra

Ismét Budapesten van a Trónok harca sztárja, Jason Momoa

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:42

A Trónok Harca és az Aquaman sztárja már visszatért Budapestre, hogy felvegye az új jeleneteket a Dűnéhez.

Denis Villeneuve sci-fijének nagyját gyakorlatilag itt vették fel Magyarországon, de forgattak hozzá felvételeket Norvégiában és Jordániában is. Anno 2019 júliusában ért véget a forgatás, de már akkor lehetett tudni, hogy valószínűleg lesznek új jelenetek rögzítve. Ez nem azt jelenti, hogy bármi rossz lenne a filmben, de a rendező és a producerek dönthetnek úgy, hogy felvesznek pár plusz képkockát – ők pedig így döntöttek.

A Bors információ szerint Jason Momoa már Magyarországon van, és augusztus 25-éig marad is. Valószínűleg elég feszes a munkaterv, és a koronavírus-járvány miatt nem is fogják engedni mindenhova flangálni, mint a múltkor. Szóval, hogy összefussunk a Trónok harca és az Aquaman sztárjával, arra elég cseppnyi az esély, de semmi sem lehetetlen.

Jason Momoa mellett ott van a magyar dublőre is, Megyeri Balázs, akinek továbbra is számítanak a munkájára.

Nem Momoa az egyetlen Dűne színész, akinek vissza kell térnie. Anno több filmes magazin is jelentette, hogy visszatér a magyar fővárosba Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson és Zendaya is.

Oscar Isaac arról is beszélt, hogy már látott jeleneteket a filmből, amik meg voltak vágva valamint átdolgozva, és azok eszméletlenül néztek ki.

Denis Villeneuve a Szárnyas fejvadász 2049 és az Érkezés után újra egy kultikus sci-fit tehet le az asztalra. Ez lesz Frank Herbert regényének második filmadaptációja, David Lynch 1984-es változata után.

Borítókép: Nick Agro / AFP