promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vidraóvodát nyit a „magyar Aquaman”
Borítókép:  National Geographic
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoa magyar dublőre a közösségi oldalán jelentette be, hogy testvérével és barátaival együtt vidraóvodát akarnak nyitni.

Megyeri Balázs, művésznevén „Blaise” egy sokak számára ismert polihisztor, hiszen nemcsak a zenei és a filmes pályán tevékenykedik, de jártas a pszichológiában és az orvostudományokban, ő a SzívCity életmentő applikáció nagykövete, és Jason Momoa duplőre is. Blaise-t korábban olyan sorozatokban és filmekben láthattuk, mint a Jamestown, a Drakula, a Vaják, és a Fehér éjszakák, legközelebb pedig Denis Villeneuve Dűnéjében láthatjuk majd a honolului születésű Momoa dublőreként.

Kevesen tudják, hogy Blaise a fent említett dolgok mellett óriási figyelmet fordít a természetvédelemre is, és nemrég a vízi állatok megmentésével kezdett el komolyabban foglalkozni. Ennek első eredményeiről posztolt képet és videót az Instagram-oldalára, amit az nlc.hu szúrt ki.

„... bár a történelem már sokszor megpróbálta nekünk megtanítani, de még mindig elfelejtjük, hogy a Föld megóvása a mi felelősségünk, mivel a bolygó nem egy kimeríthetetlen hűtőszekrény és feneketlen szemetes, amiből mi akkor veszünk ki, amikor akarunk, ha pedig valamire már nincs szükségünk, egyszerűen visszadobjuk”

– írja Blaise, aki emlékezteti követőit arra, hogy hazánk mind természeti erőforrásokban, mind kultúrális értékekben gazdag, és hogy az elmúlt években több őshonos faj is kipusztult.

Ez ellen akar tenni testvérével és barátaival, ezért elhatározták, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ezek a fajok visszatérjenek a hazai ökoszisztémába;

ennek első lépéseként egy vidraóvodát terveznek nyitni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás