promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő sci-fi sorozatot hoz nekünk az Alien rendezője – előzetes
Borítókép:  A farkas gyermekei / via geekgirlauthority.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ridley Scott által készített A farkas gyermekei egy látványos, kőkemény alkotás, ami az első, feliratos előzetes alapján biztos, hogy sokak kedvence lesz.

Az Alien – A nyolcadik utas: a Halál, Szárnyas fejvadász, Prometheus és többek között a Mentőexpedíció alkotója, Ridley Scott a sci-fi egyik legismertebb filmes arca, és többek között neki is köszönhető, hogy ennyire népszerű lett a műfaj. Most szerencsére a televíziókat is meg akarja hódítani, ugyanis egy új sorozatot készített az HBO számára, ami nagyon úgy tűnik, hogy rendesen fel fogja kavarni az állóvizet.

A farkas gyermekei Amanda Collin (Palackposta) és Travis Fimmel (Vikingek, Warcraft: A kezdetek) főszereplésével készült, és két robotról szól, akik egy ismeretlen bolygón próbálnak felnevelni pár emberi gyermeket – de természetesen ez nem olyan egyszerű, hiszen megjelenik az életükben a vallás, ami végül hatalmas veszélyt hoz a kolónia békességére.

A széria már most úgy tűnik, hogy formabontó lesz, hiszen az ámulatba ejtő látványvilág, az erőszak, és a félelmetes lények mellett valószínűleg el is fog gondolkodtatni minket egy komoly témával kapcsolatban. Így még az is lehet, hogy megszületik minden idők egyik legjobb, legértékesebb műve – hiszen Ridley Scottban megvan a potenciál, hogy mindössze tíz rész alatt is úgy hasson ránk, mint senki más.

Itt lehet megtekinteni az HBO Go-ra szeptember 4-én, rögtön három epizóddal érkező A farkas gyermekei magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás