promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hulladékból főztek A Konyhafőnök versenyzői – videó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök újabb szakasza zárult le: kiosztásra került 11 piros és 11 kék kötény, összeálltak a Michelin-csillagos séfek csapatai.

A kötényszerzésre minden versenyzőnek egyetlen egy esélye volt. Ezúttal Zé ötlete alapján konyhai hulladékokból, maradékokból kellett villantani: de nem csak a versenyzőknek, a séfeknek is.

Zé újra beállította őket főzni, ráadásul egy extra szivatást is kitalált nekik. Aki a kisebbet dobta a kockával, egy nehezítést kapott, Sárközi Ákosnak így rezsó nélkül kellett boldogulnia a nyesedékekkel.

A második feladatban, a "maradék" versenyzőnek "szívét-lelkét" kellett beleadnia a hőn áhított színes kötényért: borjúszív elkészítése volt a feladat, almával.

A második kötényszerző nap végső pillanataiban drámai perceket éltek át a versenyzők. Az utolsó versenyző kóstolására elfogytak a színes kötények, megtelt Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapata is. Így Cserepes Ádám csak abban bízhatott, hogy egy köténycserével szerez helyet magának, ezzel kiejtve egy versenytársát. Rácz Jenő végül Bujáki Zsanettet kérte fel, hogy adja át a kötényét Ádámnak.

Hétfőtől az elődöntőben a pirosak, azaz Rácz Jenő csapata készül fel a még keményebb küzdelemre. Alább megnézhetitek, hogyan kritizálták a zsűrit, illetve, hogy hogyan készítette Zé a séfeket.

Zé kikészítette a séfeket főzés közben: „nem vagyunk jóban?”

„A három fütyi” – ilyen bátran még senki sem kritizálta a zsűrit

Jenő Zoltánnak: „Az ex-barátnőimet sem szoktam visszavenni!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás